بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و اتانولی میوه سپستان علیه تعدادی از میکروارگانیسم‌های عامل عفونت و مسمومیت مواد غذایی و مدل سازی سنتیکی رشد Bacillus cereus تحت تاثیر دما و غلظت

برای دانلود رایگان فیلم های آموزشی فارسی این موضوع اینجا کلیک کنید

برای دانلود رایگان کدهای MATLAB این موضوع اینجا کلیک کنید

برای تدریس خصوصی این موضوع اینجا کلیک کنید

خانه متلب http://matlabhome.ir

برای دانلود فیلم های پروژه محور این موضوع اینجا کلیک کنید

انجام پروژه متلب

برای دانلود رایگان جزوه کتاب مقاله پایان نامه این موضوع اینجا کلیک کنید